MTH sejrede trods svingende indsats

Mors-Thys ligaherrer besejrede TMS Ringsted efter en spændende dyst

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jørgen Rasmussen var stærkt spillende på venstre kant, og satte fire mål ind. Tre fra skarpe vinkler, et på kontra.

THISTED:Lørdag kunne Thy-Mors Håndbolds spillere efter et spændende liga-opgør mod TMS Ringsted i Thy Hallen juble over en sejr på 33-30.

Efter en start hvor hjemmeholdet var i fuldstændig kontrol, kom TMS Ringsted altså ind i kampen, og da der var spillet lidt over 20 minutter stod det helt lige 10-10, inde MTH kunne gå til pause foran 17-15.
Gæsterne kom bedst fra start i anden halvleg og kom foran med to mål. Men så tog de blåblusede sig sammen. Angrebsspillet blev struktureret, forsvaret til dels ligeså.
Mors-Thy halede hurtigt ind, og da Jørgen Rasmussen i det 18. minut kaprede en bold på midtbanen, driblede sig til en friløber og bragte de blåblusede foran med 26-25 blev det for meget for Ringsteds træner, der anvendte sin første timeout. Det hele blev en anelse mere spændende end både fans og spillere ønskede for Mors-Thy, men da der resterede fem minutter fandt hjemmeholdet de kræfter der skulle til. Marcus Mørk begyndte at ramme inden for stolperne i stedet for træværket, og da Morten Balling med fire minutter tilbage scorede sit femte mål på straffekast og bragte MTH foran 31-28 så det for alvor lyst ud igen, og værterne kunne køre sejren hjem.
Mors-Thy forsvarede dermed sin syvendsplads og kom et skridt tættere på sæsonens mål, nemlig at havne i slutspillet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.