Mudderet væk på sidste festivaldag

Tæflis, gummigedder og frivillige fik omdannet smatten til en koncertplads på Nibe Festival

24
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Højt humør under Lars Lilholt koncerten lørdag eftermiddag. Foto: Claus Søndberg

NIBE:Fredag lignede det en stor mudderpøl, men da de første gæster tidligere på dagen indtog hestepladsen foran den store scene i Nibe for at høre Dodo and the Dodos så var gummistøvler faktisk unødvendige.

Takket være gummigeder, flere kubikmeter træflis og en stor indsats fra mange af de frivillige så var mudderet stort set væk, og festen kunne ufortrødent fortsætte - endda i tørvejr. - Selvfølgelig koster det penge ligesom det slider på organisationen, men det er helt nødvendigt for at vores gæster får en god oplevelse. Alle ved jo godt, at vi ikke kan gøre noget ved vejret, men forhåbentligt kan alle også se, at vi gør hvad vi kan for at de stadig kan have en god fest, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Mange overnattede i våde telte, men kun et fåtal valgte at tage hjem før tiden.

Festivalen sluttede lørdag nat, hvor TV2 gav årets sidste koncert på den store scene. Indtil videre har fredagens regnvejr været det mest voldsomme islæt på festivalen.

Samaritter og læger har haft en rolig tjans - det mest alvorlige uheld var da en yngre pige faldt ned fra et bord og brækkede nakken. Også politiet har haft tid til at høre lidt musik.

- Det er har ikke været noget alvorligt. Der var været en voldsag, to er sigtet for vold mod tjenestemænd i funktion og endelig har vi sigtet for at være i besiddelse af mindre mængder ulovlige stoffer. Tallet er lidt højere end sidste år, men det skyldes formentlig at vi har haft en mere intensiv kontrol, siger Ted Andersen fra Nordjyllands Politi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.