Muguruza har arbejdet hele sit liv for Wimbledon-finale

Den unge spanier går efter at vinde finalen lørdag, efter at hun besejrede Agnieszka Radwanska i semifinalen.

Tennisspilleren Garbine Muguruza måtte gå grueligt meget igennem, før hun torsdag spillede sig i sin første grand slam-finale.

Den 22-årige spanier var på vej til at smide en tilsyneladende sikker sejr over bord i Wimbledon-semifinalen mod Agnieszka Radwanska, men Muguruza rejste sig og vandt 6-2, 3-6, 6-3.

- Jeg har ingen ord til at beskrive det. Jeg har arbejdet hele mit liv for dette.

- Jeg er i finalen ved Wimbledon. Jeg ønsker bare at vinde denne turnering, siger Garbine Muguruza, der i 1/8-finalen sendte danske Caroline Wozniacki ud.

Spanieren, der stod i sin første grand slam-semifinale, vandt første sæt overlegent og førte 3-1 i andet sæt på Centre Court i London.

Herefter snuppede 26-årige Agnieszka Radwanska seks partier på stribe, herunder et servegennembrud til 1-0 i tredje sæt.

- I første sæt spillede jeg rigtig godt, og jeg sagde til mig selv, at jeg skulle holde mig rolig.

- Jeg vidste, at det ville blive hårdere. Radwanska har meget erfaring, jeg kæmpede bare, siger Garbine Muguruza, der spillede aggressivt og lavede 39 vinderslag i den knapt to timer lange kamp.

I finalen lørdag skal hun møde enten den topseedede Serena Williams fra USA eller den fjerdeseedede Maria Sharapova fra Rusland. De mødes i den anden semifinale.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.