Frederikshavn

Multihal til 20 mio. kr. klar til udbud

Ny hal ved Arena Nord laves som OPP-projekt

Nordstjerneskolen kan se frem til at få en ny multihal til idrætsundervisningen fra starten af januar 2015. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Nordstjerneskolen kan se frem til at få en ny multihal til idrætsundervisningen fra starten af januar 2015. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn Kommune gør nu klar til at sende byggeriet af en multihal ved Nordstjerneskolen og Arena Nord i udbud.

Planen er at multihallen skal bygges som et Offentligt Privat Partnerskab (OPP-projekt), på samme måde som Nordstjerneskolen, der blev opført i et samarbejde mellem kommunen og MT Højgaard og DEAS.

Det oprindelige udbud på Nordstjerneskolen indeholdt en option på en multihal, men da kommunen ikke rådede over den nødvendige anlægsramme, blev optionen aldrig udnyttet.

I budgettet for 2014 er der afsat 20,3 mio. kr. til multihallen.

Den nye hal skal bygges sammen med Arena Nord, som sammen med kommunens idræts- og sportsforeninger med den nye hal får stillet endnu flere faciliteter til rådighed, primært i de sene eftermiddagstimer, om aftenen, i weekender og i skolernes ferieperioder.

Arena Nord er med med til at finansiere multihallen med seks mio. kr.

Multihallen skal stå færdig i januar 2015, og herefter er den årlige driftsudgift beregnet til 1,8 mio. kr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.