Murray er videre efter maratonkamp i Paris

Andy Murray var i store problemer mod Philipp Kohlschreiber, men er klar til fjerde runde i French Open.

Den olympiske mester Andy Murray er klar til fjerde runde af grandslam-turneringen French Open i Paris, men skotten måtte arbejde hårdt for at avancere på det franske grus.

Mere end fire timers effektiv spilletid måtte Murray bruge for at besejrede sin tyske modstander Philipp Kohlschreiber i fem sæt med cifrene 3-6, 6-3, 6-3, 4-6 og 12-10.

Kampen måtte afbrydes lørdag aften ved stillingen 7-7 i femte sæt, hvor det var blevet for mørkt til, at det gav mening at fortsætte.

Da spillet blev genoptaget søndag eftermiddag, fortsatte de to rivaler med at følges ad.

Det var først, da Murray lavede et par perfekte vinderslag i Kohlschreibers serv, at den lange forestilling endelig fandt sin afgørelse, og den 7.-seedede skotte kunne smide sig jublende i gruset.

Det var første gang, at han prøvede at spille en så lang kamp over to dage.

- Det var en ny oplevelse, det sker ikke så ofte, og det er aldrig sket for mig før. Det var hårdt, og jeg har ikke rigtigt talt med nogen i de sidste 15-16 timer. Jeg forsøgte at koncentrere mig om opgaven og taktikken, siger Andy Murray til Eurosport.

Han møder nu Fernando Verdasco i fjerde runde. Spanieren imponerede tidligere søndag ved at sende den 12.-seedede franskmand Richard Gasquet ud af turneringen i tre klare sæt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.