Murray hamrer bulgarsk drillepind ud af US Open

Andy Murray tabte den forrige kamp mod Grigor Dimitrov, men ved US Open var skotten overlegen.

Tennis: U.S. Open Foto: Scanpix/Geoff Burke

Tennis: U.S. Open Foto: Scanpix/Geoff Burke

Andy Murray kan være på vej mod den tredje store tennistriumf i træk efter sommerens titelhøst ved OL i Rio samt Wimbledon.

Natten til tirsdag dansk tid gjorde Murray kort proces med Grigor Dimitrov i grand slam-turneringen US Open.

29-årige Murray vandt efter blot to timers spil 6-1, 6-2, 6-2 og er nu klar til kvartfinalen i US Open for sjette gang i karrieren.

Dimitrov har før drillet Murray. Bulgareren vandt årets første indbyrdes opgør i Miami i slutningen af marts, og i 2014 slog han Murray, der var forsvarende mester, ud af Wimbledon.

Murray viste klasseforskellen denne gang, og den andenseedede skotte, som vandt US Open i 2012, vurderede præstationen til at være en af sine bedste i år.

- Jeg var helt sikkert deroppe af. Jeg spillede virkelig godt, lavede meget få uprovokerede fejl og gjorde det svært for Grigor, siger Murray ifølge Reuters.

Undervejs hamrede Murray også karrierens hårdeste serv afsted. Den lød på 226,9 km/t.

- Det er den hårdeste serv, jeg nogensinde har lavet. Den næstbedste var også ved US Open. Jeg tror, det var held, og jeg tvivler på, jeg kan gøre det igen, siger Murray.

I kvartfinalen skal Murray møde den sjetteseedede japaner og US Open-finalist fra 2014, Kei Nishikori, som slog Ivo Karlovic med 6-3, 6-4, 7-6. Det møde ser Murray frem til.

- Jeg har spillet godt mod Nishikori tidligere, men han kan godt lide forholdene her. Han spiller godt i New York.

- Han har været i sin eneste grand slam-finale her, og han har slået Novak Djokovic her. Han har spillet godt denne sommer, lyder det fra Murray.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.