Muse-guitarist er ny forsanger

Guitaristen i rockbandet Muse, Chris Wolstenholme, prøver rollen som forsanger af på bandets nye album.

Muse-guitarist er ny forsanger

Det nye album fra rockbandet Muse "The 2nd Law" er alt andet end strømlinet. Noget af det, der især stikker ud, er, at bassisten Chris Wolstenholme i hele to numre står som frontfigur og forsanger for bandet.

Og det er noget helt nyt for Muse.

- Chris skrev selv de to numre, og han ville gerne selv synge dem. Han er selv meget glad for resultatet, fortæller Muse-trommeslageren Dominic Howard til Ritzau under et interview på Kokkedal Slot.

Trommeslageren vil dog ikke gætte på, om guitaristen i fremtiden vil overtage mere af forsangeren Matthew Bellamys arbejde på livescenen:

- Det føles som en god kreativ udvikling, og måske vil han blive inspireret til at skrive mere og mere, men det vil tiden vise.

Ud over guitaristens nye veje er der mange afstikkere på det nye album, men de forskellige numre er ifølge trioens trommeslager næsten en naturlov. Alt skal helst være forskelligt og "noget andet".

- Vi kan ikke lade være med at gå i mange retninger. Det har altid været vores problem. Vi kan ikke lide, at der er noget, der lyder ens, fortæller Howard.

Han indrømmer dog, at det nye album skiller sig meget ud fra bandets tidligere udgivelser, da den røde tråd kan være lidt svær at få øje på. Men det er kun interessant, mener trommeslageren.

- Det her album er nok noget af det mest blandede, vi har lavet. Vi har både vild rock, elektroniske numre og ballader. Men vi har altid elsket at gøre præcis dét. Forskellighed gør det mere interessant at lytte til, konstaterer Howard.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.