Museum vil lave sommermarked

Fåredag og Høstdag på Skarregaard bliver næste år slået sammen til et to dages marked i weekenden op til Kulturmødet

Carsten Tolbøll
Fåredag og Høstdag på Skarregaard bliver næste år slået sammen til et to dages marked i weekenden op til Kulturmødet . Arkivfoto
Morsø 14. november 2016 15:45

MORS: Museum Mors forstærker næste år sine aktiviteter på landbrugsmuseet Skarregaard.

- Vi skal forny os, og det gør vi ved at slå vores to populære sommermarkedsdage sammen til et to dages marked med flere tilbud og aktiviteter. I stedet for Fåredag og Høstdag holder vi i 2017 Sommermarked i weekenden op til Kulturmødet på Mors, siger Anders Have Espersen, direktør for Museum Mors.

Sommermarkedet vil i 2017 blive afviklet i weekenden 19. og 20. august. Anders Have Espersen siger, at museet vil forsøge at inddrage flere aktiviteter fra egnen inden for brugskunst med mere og få et samarbejde med sammenslutningen Regional Madkultur Thy-Mors.

Tage Andersen, afdelingsleder på Skarregaard, lover, at sommermarkedet ikke vil svigte de aktiviteter, der traditionelt trækker folk til Nordmors, såsom når han svinger den elektriske fåresaks.

- Vi oplever år for år fremgang for vores aktiviteter på Skarregaard, men vi tror også, at der skal nyt til for at fastholde den. I januar tager vi fat på at tilrettelægge det nye sommermarked, siger Tage Andersen.

Nyheden om dette marked kommer i kølvandet på, at Museum Mors i den forgangne weekend satte solid publikumsrekord for årets julemarked på Skarregaard med 2370 betalende gæster over de to dage.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...