Musical: Der var engang

H.C. Andersen er den gennemgående figur i Fjerritslev Gymnasiums nye musical

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FJERRITSLEV:Lad det være skrevet med det samme: Det er en forrygende musical, Ditte Klostergaard Jessen og Julie Nørgaard Holst har fået op sat på Fjerritslev Gymnasium i år. De er sluppet fint fra at lade de kendte eventyr foregå i datid og nutid og lade H. C. Andersen være den gennemgående figur.

”Der var engang...” handler om Hans Christian Andersen, som har fået skriveblokade. Derfor drager han, med lidt hjælp, til Eventyrland for at lede efter inspiration. Det er der kommet en yderst underholdende musical ud af med populære eventyrfigurer og danske hits fra 1990’erne og 00’erne. Der er megen humor i stykket, og skuespillerne er dygtige til at time pointen. Der er virkelig store skuespillerpræstationer over hele linjen. Latteren kommer blandt andet frem i ”Klods Hans - Nu med pensel” eller Poul Krebs’ store hit: ”Sådan nogen som os”. Hans Christian Andersen bliver spillet af Simon Maymann, og han har en meget stor rolle i stykket.

Han er glad for at være med og synes, at det er meget inspirerende. Han spillede også med i sidste års stykke, da han gik i HF. Nu går han på den nye sosu-linje, så derfor har han sagt ja tak til endnu en rolle. Der er elever med fra alle klassetrin på Fjerritslev Gymnasium, fortæller en af instruktørerne, Ditte Klostergaard Jessen.

Sidste forestilling er i aften, fredag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.