Brønderslev

Musical på gymnasiet

High School Musical er på plakaten på Brønderslev Gymnasium

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Søren Trond er en stjernespiller på basketballholdet, men alligevel vælger han at stille op til revy.

BRØNDERSLEV:Der øves på højtryk på Brønderslev Gymnasium i disse uger. Torsdag og fredag opføres årets musical, som er en Disney-musical "High School Musical".

For at blive klar til premieren, tages weekenderne med i sidste uger. Tidligere er øvet efter skoletid.

I musicalen følger vi Troy Bolton og Gabrielle Montez, der tvinges til at synge en karaokeduet sammen under en nytårsfest. De bliver hurtigt venner, og tilfældigvis flytter Gabrielle til Troys skole.

Troy viser Gabrielle rundt på skolen, og de vælger at stille op til audition til skolens musical.

Troy er dog tæt på sit basketballhold, der skal spille deres mesterskabskamp, men han tiltrækkes af auditionen til vintermusicalen. De melder sig dog begge, og skal sammen synge duet i musicalen. Det bliver i andet forsøg, de kommer med, idet alle roller i første omgang var besat. Men ingen kan stå for deres sang.

Det er dog ikke helt uden problemer, da Troy har en vigtig rolle på basketballholdet.

Emilie Sofie Larsen og Søren Trond har rollerne som Gabrielle Montez og Troy Bolton.

Sanglærke

- Jeg er glad for at have fået hovedrollen, siger Emilie Sofie Larsen. Jeg har tidligere været en del af Brønderslev Kirkes pigekor, men har også en del spillejob, hvor jeg synger og spiller klaver på bestilling.

- Når der er premiere, er jeg sikker på, at der er nerver på.

Nina Pedersen fra 2. g har også én af hovedrollerne som Sharpay Lontez.

- Jeg elsker at spille teater, fortæller Nina Pedersen, der har været på teaterefterskole i Padborg. Når jeg bliver ældre, er mit mål og håb at blive skuespiller. Der er både kor og orkester i musicalen. Ved flyglet sidder Karoline Westergaard, der har musik på A-niveau, og desuden går til undervisning hos en musiklærer.

Det er Carsten Nielsen, der er instruktør, mens Agnes Schmidt tager sig af kor, Jeppe Christophersen af orkestret, Stinne Kraft af kulisser, mens Bjarne Larsen har den administrative side. Der er 60 personer med i musicalen - på og bag scenen. Heriblandt kulissefolk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst