Musik, grillpølser og modeltog

Masser af aktiviteter for børn og voksne ved årets Open by Night i Nørresundby

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRRESUNDBY: Vind en tur i en Ferrari, få tips til indretningen af boligen, slå dig løs i hoppeborgen eller nyd live-musikken fra scenen på Torvet. Der er noget for enhver smag og aldersgruppe ved årets Open by Night i Nørresundby fredag 10. august. Og hvis sulten og tørsten melder sig, er der også råd for det.
Slagter Ole og Leif Tranholm er sat på gaden med deres store grill. Aftenen igennem vil de på Torvet servere helstegt pattegris med flødekartofler og salat samt kæmpe grillpølser.
God mad skal naturligvis nydes siddende, så City Nord Erhverv har sørget for borde og bænke på Torvet. City Nord Erhvervs bar er placeret samme sted. Herfra serveres der kolde øl og vand samt rødvin.

Kun for børn

Arrangørerne har i år tænkt meget på børnene. Der er opsat en fiskedam, en stor hoppeborg, en guldgraver-legeplads samt en hestevogn, som interesserede kan få en tur i.

Derudover vil der være mulighed for at blive flot dekoreret med ansigtsmaling, vinde præmier fra byens butikker og blive fotograferet med Nørresundbys nye maskot “Nørrenussebjørn“.
- Vi er så stolte over, at vi nu har vores helt egen maskot, siger citychef Lisa Glæsner Kyhnau.
Nørrenussebjørn skal være med til at skabe glæde og stemning hos byens handlende og ikke mindst børnene.

Byens sødeste barn

Udover at møde Nørrenussebjørn kan børnene også deltage i en fotokonkurrence i løbet af dagen. De skal blot give Nørrenussebjørn en god krammer og lade sig fotografere af City Nord Erhvervs fotograf, så deltager de automatisk. Alle billeder vil efterfølgende være at finde i Skoringens vindue samt på City Nord Erhverv’s hjemmeside, www.nørresundby.dk, og her gælder det så om at få flest stemmer.

Hestekræfter

Årets arrangement byder på hestekræfter i alle afskygninger. Udover hestevognskørsel kan man være heldig at vinde en tur i en Ferrari med Jacob Risgaard fra Cool Shop. Det eneste man skal gøre er at deltage i City Nord Erhvervs amerikanske lotteri. Lodder kan købes på Torvet i løbet af dagen.

Bryllupsbillede

I Danske Banks Nørresundby-afdeling kan nygifte og kærestepar, der går i bryllupstanker, få taget et sjovt bryllupsbillede, deltage i en konkurrence om en middag for to og få et glas champagne og lidt godt til ganen.
Danske Bank får også besøg af indretningskonsulent Anita Wodstrup Madsen fra Boligstil. Mellem klokken 18 og 20 giver hun tips og idéer til forandringer i boligen. Interesserede kan høre om farvevalg, placering af møbler, belysning og generel udnyttelse af boligarealer.

Modeljernbanestafet

Foran Hobbykæden i Vestergade opsættes der en Märklin modeljernbane, hvor børn fra tre år og opefter kan deltage i en konkurrence om at få toget frem til en bestemt destination. På hver destination er der slikposer som belønning for ankomsten, så det gælder blot om at stille sporskifterne rigtigt og sætte toget i gang.

Musikken
Musikken til Open By Night sørger blandt andre bandet Echo Lips for. De spiller på scenen på Torvet to gange. Første gang klokken 19-19.45 og anden gang klokken 20-20.45.
Echo Lips’ sang ”You call it sin” blev i juni udvalgt til ”Månedens Demo” på ANR, og hittet kan naturligvis høres på scenen til Open by Night.
- Bandet spiller en genre, de kalder dirty pop. En lidt anderledes stil end vi plejer at have på scenen til vores arrangementer. Men vi vil gerne støtte Echo Lips og håber naturligvis på, at vi kan være med til at gøre dem endnu mere kendte, siger citychef Lisa Glæsner Kyhnau.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.