Musik med torden i børnehøjde

Vejrguderne sagde bang, og så gik der ellers koncert i den i Løgstør

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØGSTØR:Det sagde bang, bang - torden og lynild. Og så stod det ellers ned i lårfede stråler ude over Limfjorden. Det var som om vejrguderne lige ville sige - kom nu i gang derinde i Kulturladen på havnen i Løgstør.

Her havde knap 500 børn og voksne i aftes sagt ja tak til et tilbud om en helt gratis børnekoncert, der lagde op til Løgstør Open Air i dag.

Når nu de voksne skal høre musik hele lørdagen - så måtte de allermindste da vel også lige have lov til at få en omgang god musik i børnehøjde inden.

Det var i hvert fald det, børnehaveleder Theresa Berg Andersen og pædagogisk assistent Mette Kjær fra børneinstitutionen Kridthuset på Løgstør Skole tænkte, og derfor gik de på helt eget initiativ i gang med at arrangere koncerten tidligere på året.

De anstrengelser mundede ud i, at lokale musikkræfter i aftes gav deres bidrag på scenen, inden Mek Pek fyrede den af. Udover masser af god underholdning og musik var der også mulighed for at børn og barnlige sjæle kunne male på sten og lege med perler.

Der kunne desuden desuden købes drikkevarer og hot dogs.

Idéen til koncerten var en pludselig indskydelse - og ud fra filosofien ”Hvorfor udsætte til næste år, hvis vi kan nå det i år”, kastede de to initiativtagere sig over planlægningen.

- Og med den opbakning, der er til arrangementet i aften, så kan jeg godt allerede nu afsløre, at der også bliver børnekoncert næste år, lød det fra Theresa Berg Andersen, mens hun stod i tombolaen inde i Kulturladen.

Hun og Mette Kjær har op til arrangementet kunnet glæde sig over stor støtte til tankerne.

- Det startede med, at vi lige op til sommerferien på facebook skrev omkring vores tanker med at lave noget for børn. For der sker jo godt nok en hel masse i Løgstør hen over sommer. Men der er måske ikke lige så meget for børn. Der gik ikke mange minutter før det væltede ind med tilbud om både det ene og det andet. F.eks. har vi fået lov at købe meget billige hot dogs til indkøbspris i pølsevognen ”Tulle” og den lokale kiosk har givet os gratis slush-ice. Så der bliver et pænt overskud ud af anstrengelserne, der kan gå til næste års arrangement, lød det fra Theresa Berg Andersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.