Frederikshavn

Musik og Fis i Arena Nord

Finn Nørbygaard og Jette Torp har genoptaget samarbejdet og er i Arena Nord den 15. november

Finn Nørbygaard og Jette Torp er klar til igen at optræde med Musik og Fis. PR-foto

Finn Nørbygaard og Jette Torp er klar til igen at optræde med Musik og Fis. PR-foto

FREDERIKSHAVN:Fredag den 15. november genopliver Jette Torp og Finn Nørbygaard et af de mest succesfulde shows i 90´erne – MUSIK & FIS. Det bemærkelsesværdige comeback kan opleves i Arena Nord, hvor publikum får mulighed for - for første gang i 20 år - at gense og genopleve Jette Torp og Finn Nørbygaard på samme scene i MUSIK & FIS 2.

En af hemmelighederne bag MUSIK & FIS’ massive succes i 90’erne var den unikke humor og det fine musikalske samspil mellem Jette Torp og Finn Nørbygaard. Den opskrift danner også baggrund for det nye og underholdende MUSIK & FIS show, som bakkes op af et velspillende orkester under ledelse af Klaus Wunderhits.

Det begyndte i 90’erne

Jette Torp og Finn Nørbygaard mødte hinanden i showet Biz i starten af 90’erne. Det var et show, som senere blev Danmarks bidrag til Montreux Festivalen. Med den succes i baglommen skabte de MUSIK & FIS i 1994/95. Mere end 180 shows blev det til, men trods den overvældende succes besluttede de sig bagefter for, at gå hver til sit. Finn Nørbygaard fortsatte med oneman shows, film og TV, mens Jette Torp skabte sig en karriere som sanger, skuespiller og entertainer.

Det viste sig dog, at MUSIK & FIS havde sat sig varige spor hos et begejstret publikum. De elskede sketchen om skolelæreren Chiquita, der ikke længere ville kaldes bananen, sangen Don’t cry for me Argentina udsat for Finns maleriske folkeopstand og Jette Torps forrygende Tina Turner parodi. I takt med at VHS båndene med MUSIK & FIS er blevet spillet tynde, er opfordringerne på et nyt MUSIK & FIS show steget.

Inden showet er der mulighed for at tilkøbe en lækker julebuffet, og efter showet er der musik og dans til kl. 01.00.

Billetsalget starter fredag den 8. februar kl. 10.00

Jette Torp

Født 16. december 1964. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium 1988. Jette Torp får sit landsgennembrud i Musik og Fis i 1994 og fortsætter herefter med en solo karriere som sanger, skuespiller og entertainer. Modtager i 1996 SAS kulturpris. Debuterer i 1998 med sin første CD udgivelse i samarbejde med Jan Glæsel. Turnerer i hele landet med shows og koncerter i eget navn, medvirker i diverse TV udsendelser, bl.a Vild med Dans i 2008. Debuterer i 2010 som skuespiller i rollen som Judy Garland og høster fem stjernede anmeldelser for sin præstation. Har senest udgivet og turneret med Carpenters sange.

Finn Nørbygaard

Født 8. marts 1952. Oprindeligt uddannet skolelærer på Esbjerg seminarium. Finn Nørbygaard får sit landsgennembrud i 1984 i TV rollen som billet kontrollør sammen med Jacob Haugaard. De to får desuden stor succes med filmene Jydekompagniet 1 og 3 samt de prisbelønnede Tuborg Squash reklamer. Efter showsuccesen Musik og Fis i 1994 med Jette Torp, fortsætter Finn Nørbygaard med at lave shows i eget navn og medvirker på TV og i film i årene fremover. Uddanner sig til terapeut og udgiver i 2007 bogen Tillykke med din krise, som danner grundlag for en omfattende foredragsvirksomhed.

Klaus Wunderhits

Født 30.marts 1965. Klaus Wunderhits er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium i 1996. Har været kapelmester i Hjørringrevyen, Aarhus Revyen, Kolding Sommerrevy, Esbjerg revyen 2013 og Bornholmerrevyen 2013. Kendt ligeledes som orgelfantast og komiker hvor han har optrådt på TV og på Danmarks Smukkeste Festival, Jelling Festivalen, Nordals Festivalen og meget andet. Har været fast akkompagnatør for Jette Torp, som han også er gift med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst