Hjørring

Musikalsk havehygge i Christiansgave

Et skøn lyder på at omkring 3500 gæster har deltaget i den store havefest - <b>opdateret 9. juli kl. 11.55</b>

21
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Sol, musik, mad og drikke. Mange elementer til en hyggelig og festlig dag var til stede, da Christiansgave i Hjørring fredag dannede smuk og grøn ramme om Danmark Dejligst-koncerten. Og succesen udeblev da heller ikke. Stemningen var i top. Og overalt i den gamle park hyggede både store og små gæster sig og nød musikken på scenen.

Et skøn lyder på at omkring 3500 gæster har deltaget i den store havefest.

- Det var langt, langt flere end jeg havde turdet at håbe på, siger Handelschef i Hjørring, Lotte Hedegaard.

De musikalske leverancer var i hænderne på Zididada, Bo Evers og Rasmus Nøhr. Og de landskendte kunstnere fik kompetent følgeskab af lokale musiknavne: Nanna Glifbjerg, Daniel Zielke samt Kernefamilien.

Musikfesten i Christiansgave var gratis, og den er blevet til i et tæt samspil mellem Hjørring Handel, det lokale foreningsliv, Hjørring Kommune og Vendsyssel Teater.

En lokal arbejdsgruppe har den seneste tid knoklet for at sikre publikum i alle aldre samt kunstnere og frivillige en rigtig god oplevelse.

En af de økonomiske medspillere i sommerkoncerten i parken er poker-kongen Gustav Gus Hansen. Han og Rasmus Nøhr gik i klasse sammen i gymnasiet, og ud af deres venskab er havefest-konceptet opstået. Et koncept, som Hjørring og opland tog rigtig godt imod.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.