Brønderslev

Musikalsk læge

Slovensk band spiller i BASaren i aften

Der er mulighed for at opleve en slovensk gruppe i BASaren.

 Privatfoto

Der er mulighed for at opleve en slovensk gruppe i BASaren. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Der står grunge på menuen i BASaren i Brønderslev i aften klokken 21, når Nirvana Revival Band lukker op for godteposen.

Bandet består af Laco Jakubiak på guitar og sang, Sully på trommer og Lubo Micko på bas, og som navnene nok afslører, så er det ikke et lokalt band, der besøger Brønderslev Amatør Scenes lokaler.

- Nirvana Revival Band er fra Slovenien, fortæller Arne Mogensen fra BAS. Grunden til at vi er kommet i kontakt med dem, er noget så kedeligt som den nordjyske lægemangel. Forsangeren er læge på Psykiatrisk Sygehus i Brønderslev, og via en fælles bekendt kom han i kontakt med os.

- Bandet har turneret i mange år. Hovedsageligt i Østeuropa, men også på større festivaler i resten af Europa, fortsætter Arne Mogensen. Der ligger flere liveoptagelser på YouTube med dem, og er publikum med, så er der lagt op til en aften med høj musik og headbanging.

- Grunge er en musikgenre inden for alternativ rock inspireret af hardcore, heavy metal og indie.

Billetter til 75 kr. til koncerten sælges i forsalg fra Bog & Ide, Algade, Brønderslev samt på dagen i døren fra klokken 20.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.