Musikalske megastjerner forsætter fejden

Ifølge Kanye West har Taylor Swift godkendt sangen "Famous", hvor han kalder hende en kælling. Men det passer ikke, raser sangerinden.

Dramaet mellem Kanye West og Taylor Swift har nået nye højder.

Under MTV Video Music Awards i 2009 vandt Swift prisen for årets musikvideo, men Kanye West stormede pludselig op på scenen, rev mikrofonen ud af hænderne på den lamslåede sangerinde og proklamerede, at Beyoncé burde have vundet i stedet.

Efter den bizarre invasion var luften iskold mellem de to, indtil Swift sidste år blev venner med Wests musikalske makker, Jay Z. Det førte så til en forsoning mellem de to, og West sendte hende endda en buket blomster.

Men under et år efter er relationen mellem de to endnu en gang på katastrofekurs.

I februar udgav West pladen "The Life of Pablo", hvor han i sangen "Famous" rapper i meget grove vendinger om, hvordan han har gjort hende berømt.

Swift rasede efterfølgende over rapperen, som i sit modsvar påstod, at sangerinden rent faktisk havde godkendt teksten.

Det fik Wests celebre kone, tv-personligheden Kim Kardashian, til også at gå ind i striden.

Hun har nu postet en lang række videoer på Snapchat fra en påstået telefonsamtale mellem Swift og West, hvor sangerinden angiveligt godkender de grove tekststykker.

Men Swift godkendte slet de grove vendinger, fortæller hun nu på Instagram. Ifølge Swift ringede West hende rent faktisk op, men spillede aldrig nummeret for hende.

- Hvor er videoen, hvor Kanye siger, at han vil kalde mig "bitch" i sin sang?, skriver sangerinden sarkastisk og kommer selv med svaret:

- Den findes ikke, for det skete aldrig. Jeg troede på Kanye, da han fortalte mig, jeg ville elske sangen. Han lovede at spille sangen for mig, forsætter hun.

- Jeg ville virkelig gerne have, at jeg og Kanye var venner. At blive stemplet som løgner, når jeg aldrig har hørt den fulde sang, er karaktermord, raser hun i den seneste udvikling af den musikalske megastrid.

Se Swifts billede her: https://www.instagram.com/p/BH_TCz4DeSj/?taken-by=taylorswift

Og se brudstykker fra telefonsamtalen her: https://www.instagram.com/p/BH_Ql1rgprP/?taken-by=kimksnapchats

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.