Musiker efter vægttab: Folk tror jeg er syg

Den danske dj Kato har tabt sig 15 kilo i løbet af det seneste halvandet år. Det har fået folk til at bekymre sig om hans helbred.

I løbet af de seneste 18 måneder er kiloene raslet af den danske dj Kato.

Men det er ikke kun anerkendende nik, der kvitteres med. Det store vægttab har fået folk til at bekymre sig om, hvorvidt musikeren er blevet syg.

- Nu har jeg arbejdet så hårdt for at blive fit, og så synes folk, at jeg ser syg ud. Det gør lidt ondt, at folk tror det. Jeg synes, at jeg står stærkt, siger Kato.

Dj'en er nemlig langt fra syg. Den 33-årige musiker har såmænd blot skiftet pizza, cola og stillesiddende arbejde ud med kød, grøntsager og en tur i fitnesscentret hele seks gange om ugen.

- Jeg er normalt i mit studie 18 timer om dagen og rør mig slet ikke. Jeg har aldrig været rigtig tyk, men for halvandet år siden tænkte jeg, at jeg gerne vil være en flot mand. Samtidig har jeg en drøm om at være her i mange år endnu, fortæller Kato.

Den rutinerede musiker kontaktede derfor en personlig træner, der fik ham til at tabe hele 13 kilo de første tre måneder.

Men den sunde livsstil har ikke bare reduceret Katos kampvægt. I 2012 blev dj'en ramt af sygdommen rosen, der trods det smukke navn er en smertefuld og akut infektion i huden, der dengang sendte den populære musiker i kørestol. Men også på dette punkt er Katos nye livsstil kommet ham til undsætning.

- Sygdommen er blusset op fire gange, siden jeg fik den første gang. Men efter jeg begyndte at spise sundt, har jeg ikke haft det, siger Kato.

En sund krop er dog ikke det eneste dj'en glæder sig over i øjeblikket. Kato kan nemlig også afsløre, at han på syvende måned ser en kvinde, han er rigtig glad for.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst