Musikfestival fortsætter efter dødsulykke

To dræbt og 23 såret ved tragisk ulykke foran et spillested ved musikfestival i Austin, Texas.

Musikfestivalen SXSW fortsætter efter planen efter en tragisk ulykke, hvor to mennesker blev dræbt og 23 kvæstet.

En koncert med rapperen Tyler the Creator under festivalen SXSW i Austin, Texas, fik onsdag en frygtelig afslutning, da en mand kørte en bil direkte ind i en menneskemængde.

Men en talsmand fra SXSW udtaler efter ulykken, at festivalen vil forsøge at fortsætte efter planen.

- Så meget som vi gerne ville tage hjem og absorbere chokket fra den her frygtelige begivenhed, så føler vi, at det bedste vi kan gøre, er at fortsætte efter planen, siger Roland Swenson til Reuters og fortsætter:

- Vi føler os forpligtet over for de mennesker, der er rejst hertil fra hele verden, og derfor fortsætter vi med festivalen, siger han.

To mennesker blev dræbt og 23 såret under ulykken, som fandt sted efter foran den natklub, hvor koncerten havde fundet sted klokken halv et om natten lokal tid. Det skriver Reuters.

De to dræbte er en kvinde fra Texas og en hollandsk mand.

Politiet arresterede gerningsmanden, en lokal 21-årig mand, på stedet.

- Dette er et individ, der har vist ingen respekt overhovedet for de mennesker, som han pløjede ind i i et forsøg på at slippe væk, siger politichef ved Austin Politi, Art Acevedo ifølge Reuters.

Gerningsmanden var kort forinden blevet standset ved en spritkontrol, men valgte at stikke af fra politiet. Kort efter kørte han ind i menneskemængden foran spillestedet.

Festivalen SXSW, som løber fra den 7. til den 16. marts, startede som en ren musikfestival i 1987. Festivalen, som nu både er en teknologi-, film- og musikfestival trækker hvert år tusindvis af gæster til Austin, Texas.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.