Musikgudstjeneste i Bindslev med mezzosopran

Diana Panzeri i Bindslev Kirke skærtorsdag. Privatfoto

Diana Panzeri i Bindslev Kirke skærtorsdag. Privatfoto

Ved musikgudstjenesten i Bindslev kirke skærtorsdag medvirker den dansk-italienske mezzosopran Diana Panzeri akkompagneret af organist Alena Jespersen.

Diana Panzeri er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i 2008. Diana har bl.a. medvirket i operaerne Carmen, Tryllefløjten, La Traviata og Qualcosa d’Imbina, en opera skrevet til hende af Mauro Patricelli og uropført under Festival Italia i København. Diana har afholdt lied koncerter og været solist med diverse kor i bl.a. Danmark, England, Færøerne, Italien og Sverige.

Diana Panzeri udtaler, at musik er et fælles udtryksmiddel, som uanset alder og sted kan gøre et uudsletteligt indtryk på os. Musik er mere end ord, og musikken begynder der, hvor ordene slutter.

Ordene denne skærtorsdag aften formidles af sognepræst René Højgaard Olsen. Vi indbydes alle til en stemningsfuld oplevelse af ordene og musikken som indledning til påskens dramatiske begivenheder.

Umiddelbart efter gudstjenesten er der spisning og hyggeligt samvær i sognehuset, hvor alle er velkomne til at deltage i med tilmelding forinden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst