Musikkens dag i Asaa

Der bliver masser af musik til havnefestivalen i Asaa

East Harbour Jazz Band spiller til havnefestivalen i Asaa. Privatfoto
Aså 11. juli 2016 14:43

ASAA: Asaa Havnefestival finder sted i dagene 22. til 24. juli. Lørdag er traditionen tro ”Musikkens dag”.

Dagen indledes med, at borgmester Mikael Klitgaard åbner årets havnefestival akkompagneret af Gerå Engvejs Orkester. Orkestret lover, at åbningen bliver festlig.

Om eftermiddagen vil man kunne opleve East Harbour Jazz Band på havnefronten. Dette band har rødder i Nordjylland og spiller glad swingende New Orleans-inspireret jazzmusik og udover dette også kendte danske numre, som folk kan synge med på. Det vil helt sikkert skabe en rigtig god stemning på havnen.

Lørdag aften finder det store havnefestival-teltbal sted. Aftenen indledes med fællesspisning i teltet, hvor menuen står på stegt flæsk med persillesovs.

- Dette plejer at være et stort tilløbsstykke, så det vil nok være en god idé at komme i god tid, fortæller Jørgen Mortensen fra boldklubbens havnefestivaludvalg.

Efter spisning vil der være underholdning fra scenen med revynummeret ”Sladderbænken”.

- Ingen fra udvalget kender teksterne i forvejen, men vi er sikre på, at en del Asaa-borgere vil få en kærlig hilsen med på vejen, fortsætter Jørgen Mortensen.

- Efter Sladderbænken spiller Back on Track op til fest. Dette band har rødder i Vendsyssel så de ved, hvad vendelboerne vil have, så der skal nok blive trængsel på dansegulvet, når de først går i gang.

- Der er også andet end musik på programmet denne dag. Man vil blandt andet kunne opleve kapsejlads i gummibåde i havnebassinet. Det er en ny disciplin vi har taget med på programmet i år, så det er spændende, hvordan det falder ud, men mon ikke der skulle være en lille chance for at nogle af deltagerne mister balancen og ender i vandet, mens vi andre kan stå på kajen og tørskoet se til, siger Jørgen Mortensen.

Der er naturligvis også tænkt på børnene. Både lørdag og søndag vil der være opstillet en røgdykkerbane fra Beredskabsstyrelsen, hvor børnene kan få en fornemmelse af, hvad brandmænd også udsættes for. Der vil også være mulighed for krabbe-fiskeri.

Havnefestivalsboderne med både vådt og tørt holder naturligvis åbent, så alle kan få stillet både sult og tørst, og de kræmmere der normalt holder til på havnen hver søndag i løbet af sommeren vil i denne weekend være til stede både lørdag og søndag.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...