Musiklegende: Jeg er biseksuel

Manden, der opdagede Whitney Houston, åbner nu op om sin seksualitet.

Musiklegende: Jeg er biseksuel

Den 80-årige musiklegende Clive Davis åbner for første gang op om sin biseksualitet. Det gør han i et interview med tv-værten Katie Couric, skriver TMZ.

Den Grammy-vindende pladeselskabs-chef og musikproducer, fortalte under interviewet, at han er i et forhold med en mand.

- Jeg åbnede mig selv op for muligheden for at være i et forhold med en mand, ligesom de to forhold jeg har været i med kvinder, afslørede den respekterede producer.

- Jeg er stadig tiltrukket af kvinder. Men det er ikke enten eller. For mig handler det om personen, sagde Clive Davis, som er far til fire.

Han kan med rette kaldes for en musiklegende. Clive Davis har nemlig opdaget og uddelt pladekontrakter til storsælgende talenter som Alicia Keys, Santana og Bruce Springsteen.

Men han er især kendt for at have givet en ung Whitney Houston chancen, hvorefter hun blev en af verdens mest populære sangerinder.

Whitney Houston døde kort før en af Clive Davis traditionsrige pre-Grammy fester i februar 2012. Davis valgte ikke at aflyse festen og gjorde den i stedet til en hyldest til sangerinden.

Davis har fundet fire Grammy awards som producer for Kelly Clarkson, Santana og Jennifer Hudson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.