Musikskole ved biblioteket

Ny musikskole skal være del af ”kulturcentrum” omkring Christiansgave i Thisted

Byggeudvalget og den kommunale forvaltning indstiller, at den nye musikskole bliver placeret ved biblioteket.Arkivfoto: Diana Holm

Byggeudvalget og den kommunale forvaltning indstiller, at den nye musikskole bliver placeret ved biblioteket.Arkivfoto: Diana Holm

THISTED:Den nye musikskole skal opføres ved Thisted Bibliotek - og skal være en del af et ”kulturcentrum”, som også omfatter Plantagehuset, URT-huset og Friluftscenen i Christiansgave.

Det er indstillingen fra både byggeudvalget og fra den kommunale forvaltning, inden placeringen af musikskolen nu kommer til politisk behandling.

- Vi har diskuteret flere placeringer, men i sidste ende var der enighed i byggeudvalget om, at det her er den bedste løsning, siger arbejdsmarkeds- og kulturudvalgsformand Arnold Larsen (S), der også sidder for bordenden i det byggeudvalg for musikskolebyggeriet, som blev nedsat i foråret.

- Musikskolen trænger til at få nogle større rammer. Og musikskolens koncertsal vil kunne bruges, når biblioteket har større arrangementer, siger han.

Forvaltningsmæssigt har biblioteket, musikskolen Plantagehuset og URT-huset allerede fået fælles ledelse med adresse i en bygning ved siden af biblioteket.

Placeringen af musikskolen kommer op i to kommunale udvalg i den kommende uge og herefter i det samlede byråd i juni.

Arnold Larsen regner med, at der gennemføres en arkitektkonkurrence i løbet af efteråret. Han ”håber og tror”, at den nye musikskole kan indvies i 2015.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.