Myndigheder ransager Biebers fly

De amerikanske toldmyndigheder ransagede fredag Justin Biebers fly på grund af stofmistanke.

Det er ikke nemt at være Justin Bieber for tiden. Den populære sanger har efterhånden bevæget sig på kanten af loven adskillige gange, og det var lige ved at gå galt igen, da Biebers privatfly landede i Teterboro i New Jersey.

Sangeren blev kortvarigt tilbageholdt fredag, da de amerikanske toldmyndigheder ransagede hans fly. Årsagen til ransagningen skulle angiveligt være, at lufthavnspersonalet lagde mærke til en lugt af marihuana, skriver Reuters. 

Det førte til, at toldmyndighederne vurderede, at det var nødvendigt at gennemsøge hele flyet for narkotika ved hjælp af hunde. 

Der blev dog ikke fundet noget ulovligt ved ransagningen, og alle flyets passagerer kunne rejse ind i USA fredag aften dansk tid, oplyser en talsmand for lufthaven. 

Onsdag blev den canadiske sanger sigtet for vold mod en limousinechauffør under et besøg i Toronto i december. Sangeren skulle ifølge anklageskriftet have slået chaufføren i hovedet adskillige gange under et skænderi. Desuden er Justin Bieber for nylig blevet anholdt i Miami for gaderæs og kørsel i påvirket tilstand.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst