Myndigheder skruer bissen på over for lejr

Ingen musik fra åbne anlæg og bedre oprydning, lyder kravene efter naboklager over Beach Camp, der vender tilbage fire uger i juli

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Billedet stammer fra Ung Camp for et par år siden, hvor det kneb med at samle unge. Nu hedder det Beach Camp, som forventer at give husly til 500 unge gæster hver uge i de fire uger i juli. Arkivfoto: Grete Dahl

ØSTER HURUP: Når Beach Camp om få uger igen melder sig på banen i Øster Hurup, sker det for nedskruet musikblus.

Fremover er det slut med musik fra åbne musikanlæg eller fra bilerne på pladsen, som nogle af de unge praktiserede i fjor.

Hvilket var til stor gene for en af de nærmest boende - Charlotte Larsen.

”Alt for høj musik”

”Der spilles alt for høj musik fra anlæggene i bilerne, og ingen formåede at administrere problemet sidste år”, lyder det i en klage.

Ligeledes bidrog beachvolley med ”store mixerpulte på strandområdet” til ”sidste års rædselsfulde sommerferien med Ung Camp som nabo”.

- Efter de klager skærper vi helt klart kravene, og arrangørerne er indforstået med, at musikanlæg skal væk fra pladsen.

- Og i teltene ikke må spilles mere musik, end hvad der naturligt forekommer på en campingplads, understreger Preben Christensen (S), der er formand for udvalget for teknik og miljø.

Mindst to vagter konstant på pladsen skal sikre, at der kun forekommer ”almindelig hygge og musikstøj i dagtimerne - ikke over de tilladte støjgrænser - når Beach Camp i juli blænder op for fire femdages lejre med forventet 500 unge hver gang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.