Mystik om fald fra altan

19-årig mand, der nytårsnat faldt syv meter ned fra altan er hjemme igen. Ingen ved, hvad der skete

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

AALBORG:Den 19-årige mand, der nytårsnat faldt ned fra en altan på anden sal på hjørnet af Kastetvej og Ryesgade, er nu udskrevet fra hospitalet.

Det oplyser vicepolitikommisær Ole Jensen fra Nordjyllands Politi.

Den unge mand lå efter faldet i kunstigt koma, men slap fra uheldet med tre brud på benet og en brækket knogle ved øjenbrynet.

Den 19-årige faldt ned fra altanen kl. 04.29 nytårsnat. Forbipasserende så ham hænge i armene fra altanen, og da de råbte til ham, gav han slip.

To mystiske timer

Den 19-årig har efterfølgende ikke kunnet kaste lys over, hvad han lavede på altanen. Han har ikke noget med lejligheden at gøre, og der var heller ingen til stede i lejligheden.

Både den 19-årige og hans kammerater har fortalt, at de havde forladt en nytårsfest et andet sted i Aalborg, og at de mødte en udenlandsk pige på en trappesten på hjørnet af Kastetvej og Ryesgade.

Det var omkring klokken 02.30 - altså to timer før uheldet - og her forlod kammeraterne den 19-årige sammen med pigen. Hvad der er sket i de mellemliggende to timer, har den uheldige mand ingen anelse om.

- Han kan ikke huske noget, men det er ikke usædvanligt, siger Ole Jensen.

Ingen forbrydelse

Politiet tvivler dog på, at der er sket noget strafbart i forbindelse med faldet, men forsøger stadig at finde nogen, der kan kaste lys over uheldet.

- Vi forhører os rundt omkring, og så vil vi gerne snakke med den udenlandske pige, men hende har vi ikke kunne finde, siger Ole Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.