Mystisk kvinde generede Indiens OL-indmarch

Den indiske OL-delegation kræver en undskyldning, efter en ukendt kvinde forstyrrede åbningsceremonien.

Mystisk kvinde generede Indiens OL-indmarch

Det var på ingen måde en del af planen ved den gigantiske åbningsceremoni ved OL i London fredag aften, at en ukendt kvinde pludselig tog del i de indiske OL-deltageres indmarch.

Billeder fra ceremonien viser, hvordan en ung kvinde iklædt rødt og blåt tøj midt under indernes entre går ved siden af landets fanebærer, bokseren Sushil Kumar, mens hun både vinker og smiler til kameraerne.

Og selvom kvinden umiddelbart forekommer uskyldig, kræver det asiatiske lands OL-delegation nu en undskyldning fra arrangørerne, skriver avisen Times of India.

- Hun havde intet at gøre der. Det var en klar forstyrrelse, og vi tager det nu op med arrangørerne, siger chefen for den indiske OL-delegation, Muralidharan Raja, ifølge nyhedsbureauet dpa.

Raja forklarer, at kvinden kom ind på stadion foran det indiske hold og efterfølgende lod sig falde tilbage, så hun kunne gå ved siden af indernes bokser foran resten af landets deltagere.

- Indmarchen er for atleter og medlemmer med relation til holdet. Vi er vildt overraskede over de manerer og den måde, kvinden sluttede sig til delegationen på, siger indernes chef.

- Det var bizart. Vi vil efterspørge en undskyldning. Hun gjorde os flove foran hele verden. Indien blev filmet i blot 10 sekunder, og så tager den her kvinde hele rampelyset, siger Muralidharan Raja.

Hos arrangørerne er man ikke lige umiddelbart klar med en forklaring på, hvem kvinden er, men at hun har været gennem de nødvendige sikkerhedsprocedurer, det er sikkert.

- Hun skulle ikke have været der, men forestil jer ikke, at hun bare er spadseret ind på stadion, siger formanden for arrangørkomitéen, Sebastian Coe.

- Vi vil se nærmere på det, så det kan undgås til næste åbningsceremoni, joker han og er altså et stykke fra at give den undskyldning, som inderne efterspørger.

Sebastian Coe lover dog, at han nu vil tage en snak med den indiske delegation om episoden, men afviser at forholde sig til, om kvinden risikerer at blive anholdt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.