Rebild

Mystisk pose indeholdt tyvekoster

I weekenden fandt en familie en mystisk pose i Madum Sø ved Rebild. Posen viste sig at indeholde tyvekoster, og nu efterlyser Himmerlands Politi folk, der har kendskab til de stjålne genstande.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Posen indeholdt både ravkæder, ure, sølvtøj og smykker, og lokalpolitiet i Hobro hører meget gerne fra folk, der har kendskab til tyvekosterne. Foto: Christian Friis

REBILD:Lokalpolitiet i Hobro modtog mandag morgen en pose fyldt med sølvtøj, ure og smykker, som en familie havde fundet i Madum Sø ved Rebild i weekenden.

- Vi har en klar formodning om, at tingene er tyvekoster, siger politikommissær Preben Møller fra Himmerlands Politi.

Derfor efterlyser politiet nu personer, der har kendskab til de medtagede genstande.

- Tingene har nok ligget i vandet i et par måneder, så de er ret medtagede. Men vi hører meget gerne fra folk, der kan genkende dem, siger Preben Møller.

Interesserede kan rette direkte henvendelse til politikommissær Preben Møller på telefon 72581367 eller komme forbi politistationen på Digterparken 2 i Hobro.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.