N'Doye snakker med FCK-ledelse om fremtid

FC Københavns vragede stjerneangriber Dame N'Doye skal tale med ledelsen i FCK om sin fremtid i dag.

N'Doye snakker med FCK-ledelse om fremtid

FC København vil have en afklaring omkring Dame N'Doyes fremtid i klubben. Parterne skal snakke med hinanden i dag, og det kan måske løse problemerne, der har holdt FCK-angriberen uden for truppen.

- Dame N'Doye skal snakke med ledelsen i FCK igen mandag, siger FCK-træner Ariël Jacobs.

Søndag måtte Dame N'Doye tage plads på tribunen, fordi tankerne kredser mere om et muligt forestående klubskifte end at præstere på banen. N'Doye kommer ikke i aktion, før det ændrer sig.

- Situationen skal blive mere klar. Du ved, hvordan det fungerer, hvis spilleren har i hovedet, at eksempelvis Chelsea eller Barcelona vil købe ham.

- Det tror han måske, men omvendt er der ingen mulighed for en handel, så længe klubben ikke har fået et konkret tilbud. Det har der været tidligere, men lige nu er hele situationen uklar, fortæller Ariël Jacobs.

Belgieren, som vandt sin debutkamp i Superligaen med 4-2 over FC Midtjylland uden N'Doye, regner dog med at bruge senegaleseren, inden transfervinduet lukker med udgangen af august.

- Jo nærmere vi kommer til slutningen af transfervinduet, jo klarere bør situationen være. Uheldigvis er problemet, at der stadig er seks uger tilbage af transfervinduet.

- Det er seks uger, hvor ikke blot Superligaen er begyndt, men hvor også kvalifikationen til Champions League begynder, siger FCK-træneren.

- Jeg taler med ham hver dag. Alle taber på grund af denne situation. Det gælder ham selv, klubben, fansene og holdkammeraterne.

- Jeg er mere positiv efter den seneste snak, jeg havde med N'Doye. Men han må ikke glemme, hvem der er hans arbejdsgiver, og at det er FCK, der betaler hans løn, fastslår Ariël Jacobs.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.