Når forandring ikke fryder

Hvis Audi TT var en ejendom, ville den være en taglejlighed med sildebensparket, Bulthaup-køkken med Smeg-ovn og amerikansk køleskab krydret med Philippe Starck møbler, B&O stereoanlæg og ikke et IKEA-møbel i sigte.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Audi TT er kåret som verdens syvende flotteste bil af 1000 bildesignere verden over. Den tog bilverdenen med storm, da den entrerede i 1998.

Audis lille sportsvogn entrede feltet af rappe sportsmodeller i 1998. Og afløseren ser ud til at læne sig op af den samme indretningsfilosofi. Der er netop frigivet de første fotografier af den nye generation TT, der også poserer på smukkeste vis foran kameraet. Design-hæder Afløseren til bilen, der netop er kåret som den syvende flotteste bil i verden af 1.000 bildesignere, ser en anelse større ud og ansigtet er helt nyt med nye briller og en kølergrill, der kan sætte selv en middelstor Webergrill i skyggen. Karrosseriet er lavet af både stål og aluminium, hvor man især har anvendt aluminium i den forreste del af bilen, så vægtfordelingen er optimal. Audi TT er på banen til september, hvor den kan leveres med to forskellige motorer. Begge kraftværker kendes fra A3-modellen, som vognen deler en del teknik med. 2,0 turbomotoren yder 200 hk og får TT til at spurte fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder, er det ikke rask nok, klarer 3,2 V6-motoren med 250 hk samme disciplin på 5,7 sekunder. Transmissionen af kræfterne sker gennem en 6-trins gearkasse, V6-modellen har endvidere Quattro-system med træk på alle fire hjul. Det er fortsat en vogn til parret eller singlen med et bagsæde, der i en snæver vending kan rumme et par voksne. Bagagerummet ser til gengæld ud til at være pænt stort med et literindhold på 290 liter - det svarer til rummet i en Mazda3. Cockpittet var en af chokoladesiderne ved den gamle TT. Men her ser Audi ud til at være sprunget over gærdet, hvor det lavest. Eller rettere sagt, indretningsarkitekterne har genbrugt en stor del af instrumentpanelet fra A3 for at spare penge. Priserne kan der kun gisnes om. Men den nuværende model koster fra 690.000 kr. inklusiv den 190 hk stærke 1,8 motor.

Breaking
Politiet advarer efter brag i Aalborg: Hold jer væk fra disse flasker
Luk