Nabiha: Jeg vil så gerne se X Factor

Den danske sangerinde har succes. Derfor er hun oftest ude at spiller, når det er X Factor-dag.

Nabiha: Jeg vil så gerne se X Factor

Igen fredag aften sætter danskerne sig foran fjernsynet til endnu en omgang X Factor. Tv-programmet er blevet en del af manges familiers fredagsrutiner, men for én bestemt erhvervsgruppe er tidspunktet ikke så hensigtsmæssigt.

- Jeg så X Factor i fredags for første gang i denne sæson. Jeg vil så gerne se det, men det ligger om fredagen, og der er jeg ude og spille, så jeg ser derfor ikke så meget. Sådan tror jeg, det er for mange af mine kolleger, siger Nabiha Bensouda .

Den danske sangerinde, som skal spille ved den store X Factor-finale 22. marts, har hæftet sig ved flere af de unge artister, som, hun synes, gjorde en god figur, og så er der også ros til dommerpanelet.

- Jeg synes, de gør et godt stykke arbejde og finder nogle spændende kunstnere. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at coache, men det der med at udvælge er nok ikke lige mig.

- Jeg mener, at musiksmag er individuelt, og jeg har ikke et behov for at sidde og bedømme, hvad der er rigtigt og forkert. Derfor bliver jeg nok aldrig dommer, siger Nabiha.

Den unge singer-songwriter har heller ikke tid til X Factor i de kommende uger. Nabiha er nemlig pladeaktuel med albummet "Mind The Gap", som udkommer 25. marts.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst