Nabo-skænderi endte i retten

Slagsmål blev til vold og til slagsmål igen

Foto: Michael Koch

Foto: Michael Koch

NØRRESUNDBY:Et naboskænderi måtte en tur forbi byretten i Aalborg, før striden kunne bilægges torsdag.

En 21-årig mand fra Nørresundby fandt ud af, at en anden beboer i ejendommen, hvor han bor, havde klaget over den 21-årige til boligforeningen.

Derfor bankede han torsdag sen aften aften 3. januar på hos kvinden, der havde klaget. Men hun ønskede ikke tale med den unge mand og ringede efter sin svigersøn.

To mænd i tumult

Han dukkede op og bad den 21-årige forsvinde. Det førte til en diskussion, hvor svigersønnen skubbede den 21-årige væk, fordi han stod for tæt på.

Men den 21-årige opfattede det, som om han blev holdt fast og nikkede derfor svigersønnen en skalle med panden. Det fik svigersønnen til at holde om den 21-åriges hoved med den ene arm, og den 21-årige svarede igen med flere slag i nakken på den anden mand.

En nabo kom ud og bad dem stoppe, og det gjorde de, men politiet var tilkaldt og registrerede episoden som husspektakler også fordi ingen ønskede at foretage en anmeldelse, oplyser anklager Rune Vestergaard.

Endte som slagsmål

Det kom der dog efterfølgende fra svigersønnen, og sigtelsen om simpel vold fik den 21-årige til at forklare, at det ham, der havde fået en skalle og ikke omvendt.

I byretten torsdag erkendte han dog de faktiske forhold, og begge parter var dermed enige om hændelsesforløbet.

Det fik retten til at betegne episoden som slagsmål efter straffelovens paragraf 248 - og ikke vold - og lod straffen bortfalde også af hensyn til den 21-åriges gode personlige forhold og, at han ikke tidligere er straffet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden