Nadal er indstillet på besværligt comeback

Rafael Nadal er forberedt på, at han kan tabe i første runde, når han næste uge gør comeback efter lang pause.

Nadal er indstillet på besværligt comeback

Den spanske tennisstjerne Rafael Nadal indrømmer, at han kan få det meget svært, når han i næste gør comeback efter syv måneder ude med en knæskade.

Det er ved ATP-turneringen i chilenske Vina del Mar, hvor der spilles på grus, at Nadal vender tilbage på tennisscenen.

- Grusunderlaget vil uden tvivl være mindre belastende for mit knæ end andre underlag. Mit mål er at kæmpe heroisk, og forhåbentlig holder mit knæ til det.

- Der er altid en risiko for, at jeg vil tabe i første runde efter så mange måneder væk fra sporten, siger den tidligere verdensetter ifølge AFP.

Tirsdag spiller han double med argentineren Juan Mónaco, mens Nadal - der fredag landede i Chile - gør comeback som singlespiller onsdag.

Spanieren, der er noteret for 11 grand slam-titler, har ikke spillet, siden han i juni 2012 tabte til tjekken Lukas Rosol i anden runde ved Wimbledon.

- Selvfølgelig kan jeg stadig mærke lidt smerte i knæet, hvilket nogle gange forhindrer mig i at spille, men du skal begynde på et eller andet tidspunkt, og jeg er her for at prøve mit bedste.

- Så håber jeg, at knæet holder til det. Men knæet har det bedre nu. Der er ingen risiko for, at jeg her vil opleve tilbageslag, siger Nadal.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.