Nadal overvinder elendig Wimbledon-start

Rafael Nadal kom bagud 0-4, inden han fik styr på sit spil i første Wimbledon-runde

Rafael Nadal fik en dårlig start på sin førsterundekamp mod Tomasz Bellucci, men endte alligevel med at kunne juble.Foto: Scanpix

Rafael Nadal fik en dårlig start på sin førsterundekamp mod Tomasz Bellucci, men endte alligevel med at kunne juble.Foto: Scanpix

Helt som forventet er den spanske tennisstjerne Rafael Nadal klar til anden runde i Wimbledon.
Men det tog tid, inden grusbanespecialisten fik styr på sit spil på det saftige græs på anlægget i det sydvestlige London, så han til sidst kunne glæde sig over en sejr på 7-6, 6-2 og 6-3.
Imod verdens nummer 80, brasilianske Tomasz Bellucci, lagde Nadal nemlig ualmindelig langsomt ud og kom i løbet af kort tid bagud 0-4.
Men spanieren fik samlet sig og fik presset sættet ud i en tiebreak, som han derefter også tog sig af. Og efterhånden begyndte Nadal at ligne den spiller, der har vundet Wimbledon to gange og sidste år nåede finalen.
Forklaringen på den sløje start skal findes i overgangen til græsunderlaget, der er en omvæltning i forhold til de grusbaner, hvor Rafael Nadal har det bedst.
- Det er altid svært at skifte fra grus til græs, siger Nadal ifølge AFP.
- Han startede godt med gode server, og derefter lavede jeg usædvanlig mange fejl. Jeg var meget heldig med, at jeg kom tilbage fra 0-4, lyder det selvkritisk fra verdensranglisten nummer to.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.