Nadal tæt på exit mod spansk udfordrer på grus

Rafael Nadal var uhyre tæt på et nederlag i kvartfinalen ved Madrid Open, da David Ferrer vandt første sæt.

Nadal tæt på exit mod spansk udfordrer på grus

Tennisspilleren Rafael Nadal fik sig en forskrækkelse i kvartfinalen ved ATP-turneringen Madrid Open, men den tidligere verdensetter endte dog med at gå videre efter en hård kamp i tre sæt.

Den spanske konge på grus tabte første sæt 4-6 til landsmanden David Ferrer, men vandt et tæt andet sæt 7-6 efter tiebreak, inden tredje sæt endte med æg og 6-0 i Nadal-favør.

- Det var en meget jævnbyrdig kamp. Jeg synes måske, at David fortjente at nå til semifinalen mere end mig, men sådan er sporten, siger Nadal til den spanske tv-station La Sexta.

I det afgørende tredje sæt smækkede Nadal uheldigt ketsjeren op i hovedet på sig selv ved stillingen 4-0 i partier, og i første omgang frygtede han en skade ved øjet.

Men Nadal, som ligger nummer tre i verden, kom sig over chokket og vandt også de efterfølgende to partier uden nævneværdige problemer.

- I tredje sæt mistede David energien en smule, og jeg behøvede ikke at gøre det helt store, siger Nadal.

Ferrer er nummer fire i verden og kunne for en sjælden gangs skyld true Nadal, som har været ude med en knæskade i syv måneder og først gjorde comeback i februar.

- Jeg spillede aggressivt med min forhånd, og jeg er meget tilfreds med, hvordan det går med forhånden, som fungerer meget bedre end i optakten til Madrid-turneringen, forklarer den 26-årige spanier.

Både den forsvarende mester i turneringen, Roger Federer, samt verdensetteren, Novak Djokovic, er slået ud, så Nadal er klar favorit til at vinde turneringen.

Nadal har vundet fire ATP-turneringer siden sit comeback, og senere på måneden vil han jagte sin ottende titel i grand slam-turneringen French Open.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.