Nadal viser glimt af gammel klasse i US Open-sejr

Den spanske tennisspiller Rafael Nadal viste glimt af storhed, da han vandt i fire sæt over ung kroat mandag.

1. september 2015 09:27

Rafael Nadal demonstrerede godt spil, da han sent mandag vandt sin kamp i første runde af tennisturneringen US Open i New York.

Spanieren vandt 6-3 og 6-2 i de to første sæt, men blev brudt en gang og tabte det tredje 4-6, inden han vandt 6-4 i fjerde over det kroatiske stortalent Borna Coric, som med sine 18 år er den yngste spiller i top-50 i verden.

Kroaten er nummer 33 og er en spiller på vej frem.

Efter en skidt sæson er Rafael Nadal nummer otte på verdensranglisten, og han arbejder i New York for at holde liv i en stime på 10 år med sejr i mindst en af grand slam-turneringerne. Sidste år var han i øvrigt ikke med i US Open på grund af en skade.

- Dette er et meget lykkeligt øjeblik for mig. Det var hårdt for mig sidste år ikke at kunne være med i en af mine yndlingsturneringer, siger han i sin første kommentar om kampen.

- For mig at se var de to første sæt på et højt niveau. Jeg er meget glad for den måde, jeg spillede på, siger Rafael Nadal.

Spanieren møder i anden runde argentineren Diego Schwartzman, som vandt over den svenske kvalifikationsspiller Elias Ymer i første runde.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...