Nadim efter guld: Det er fortjent

Fortuna-profilen kunne fejre mesterskabet på sin gamle hjemmebane

Nadia Nadim scorede til 0-3 i Fortunas favør. Det blev også kampens slutresultat. Foto: Henning Bagger/Scapix

Nadia Nadim scorede til 0-3 i Fortunas favør. Det blev også kampens slutresultat. Foto: Henning Bagger/Scapix

AARHUS:Nadia Nadim har været en stor profil hos Fortuna Hjørring i denne sæson, og søndag satte hun kampens sidste scoring i nettet mod sin gamle klub, da Skovbakken tabte 0-3 til Fortuna Hjørring i Aarhus.

Resultatet betyder, at Fortuna Hjørring ikke længere kan hentes i tabellen, selvom der fortsat resterer en enkelt runde i slutspillet. Mesterskabet er dermed en realitet.

- Jeg ville gerne vinde titler, og det var én af grundende til, at jeg flyttede fra Skovbakken. Nu står jeg her, og vi er blevet danske mestre på min gamle hjemmebane. Det er fedt, siger Nadia Nadim.

En fed fest

Fortuna Hjørring har kun tabt en enkelt kamp i denne sæson, og det er svært at sætte en finger på vendelboernes mesterskab.

- Det har været en super sæson. Vi har spillet godt, og det er fortjent, at vi står her som danske mestre, siger Nadia Nadim, der håber på en festlig søndag.

- Lige nu aner jeg ikke, hvordan vi skal fejre det. Jeg tror først lige, at vi skal til Hjørring, og så håber jeg, at der bliver holdt en fed fest, siger Nadia Nadim.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.