Nægter drabsforsøg på ekskæreste

39-årig mand nægter at have stukket sin ekskæreste ned bagfra ved højlys dag

Jesper Ramsing
Arkivfoto: Torben Hansen
Aalborg 9. september 2016 19:46

AALBORG: En 39-årig mand nægter pure, at det var ham, der ventede uden for sin ekskærestes arbejde og stak hende ned bagfra med en kniv. Omvendt forklarede kvinden, at hun så direkte ind i mandens øjne, da han stak hende.

Retten i Aalborg tog fredag hul på retssagen mod manden, der er tiltalt for vold og drabsforsøg på sin ekskæreste.

Knivstikkeriet skete 25. februar omkring klokken 14.40 på Sølystvej, hvor kvinden blev stukket flere gange, da hun netop havde fået fri fra arbejde. To at stikkene ramte hende i ryggen og punkterede begge lunger, og hun var i livsfare umiddelbart efter.

Fulgte efter hende

Kvinden ringede selv til 112, og på alarmopkaldet, der blev afspillet i retten, kunne man høre kvinden udpege den 39-årige som gerningsmanden. I retten var hun heller ikke i tvivl om, hvem der havde stukket hende.

Hun forklarede, at den tiltalte fulgte efter hende hen til bilen, der holdt på en parkeringsplads på Sølystvej.

- Jeg lagde min taske ind på bagsædet. Der mærkede jeg det, som føles som et hårdt slag i ryggen. Men da jeg vendte mig om så jeg, at han stod med en kniv i hånden, forklarede kvinden i retten.

- Så løb jeg væk fra bilen, men han fulgte efter mig. Jeg kom ned på jorden, og der stak han mig i armen. Og så gik han, sagde hun.

Skred da hun bad om det

Den 39-årige blev anholdt kort tid efter ikke langt fra gerningsstedet. En blodprøve viste efterfølgende, at han havde en promille på knap to.

I retten forklarede den 39-årige, at han var i området, fordi han ville besøge en kammerat. Kammeraten var dog ikke hjemme, og derfor besluttede den 39-årige sig for at gå forbi ekskærestens arbejde.

- Jeg ville bare hilse på, og spurgte om hun gav en kop kaffe. Men hun bad mig om at skride, og det gjorde jeg, sagde han.

Anklager Susanne Hansen spurgte, hvordan han synes det så ud, at han blev anholdt så tæt på gerningsstedet. Men det fandt den tiltalte ikke underligt.

- Jeg har intet med det at gøre. Men det er trælst, at hun siger det er mig, når jeg ved, at det ikke er mig, sagde han.

Der er afsat yderligere to retsdage i sagen, og der forventes at falde dom 28. september.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...