Nærpolitiet har fået ny leder

1. april erstatter Erik Kjærsgaard vicepolitikommissær Gerner Kannegaard på stationen i Pandrup

Erik Kjærsgaard, her fra et arrangement i Brovst, skal fremover være chef for nærpolitiet i Pandrup.Arkivfoto

Erik Kjærsgaard, her fra et arrangement i Brovst, skal fremover være chef for nærpolitiet i Pandrup.Arkivfoto

Af Lone Hejlskov

lone.hejlskov@nordjyske.dk

PANDRUP:Nærpolitiet i Pandrup skal have ny leder.

1. april sætter politikommissær Erik Kjærsgaard sig i chefstolen i stedet for vicepolitikommissær Gerner Kannegaard. Det sker som et led i en reform af politiets lederstruktur, der skal træde i kraft 1. april.

- Vi skal reducere antallet af ledere, og det betyder, at der fremover skal være fire politikommissærer i stedet for seks, siger leder af lokalpolitiet i Hjørring, vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Gerner Kannegaard forbliver på stationen i Pandrup men overgår, efter eget ønske, til sagsbehandling indtil han senere går på pension.

62-årige Erik Kjærsgaard får derimod nok at se til, for udover ansvaret for nærpolitistationen i Pandrup med i alt ti medarbejdere, skal han fortsat varetage ledelsen af nærpolitiet i Hirtshals, hvor der er to medarbejdere, en landbetjent i Løkken og en landbetjent i Sindal.

- Der er ingen tvivl om, at meget af min tid kommer til at gå i Jammerbugt, og jeg vil også være til stede her i størstedelen af arbejdstiden, siger Erik Kjærsgaard.

Hvor han imidlertid kommer til at slå sine folder, er endnu uvist, da nærpolitiet fortsat er på jagt efter nye lokaler. Foreløbig er to adresser i Pandrup i kikkerten, men der vil formentlig gå et rum stykke tid endnu, før en endelig placering er på plads.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden