Næstbedst til erhvervsklima i Nordjylland

Morsø Kommune går 11 pladser frem i ny DI undersøgelse

Helle Møller Larsen
Tage Odgaard Nielsen, formand for DI Thy/Mors, glæder sig over Morsø Kommunes placering som nummer 24 i ny DI-undersøgelse. Arkivfoto: Bo Lehm
Morsø 3. september 2018 21:30

MORS: Erhvervsklimaet i Morsø Kommune har det godt. Det viser resultatet af DI's årlige erhvervsklimaundersøgelse, hvor Morsø Kommune for andet år i træk går frem. I år lander kommunen på plads nummer 24 ud af 93 mulige. Det er en forbedring på 11 pladser i forhold til sidste år. I Undersøgelsen er Morsø Kommune den næstmest erhvervsvenlige kommune i Nordjylland kun overgået af Jammerbugt Kommune.

- Det er virkelig flot, at Morsø Kommune er kommet med i det fine selskab, når det gælder om at være en god erhvervskommune. Men det, der gør mig allermest glad på både kommunernes og virksomhedernes vegne er, at begge kommuner præsterer så godt, når det gælder arbejdskraft. Vi er meget afhængige af et stærkt samarbejde mellem virksomheder og kommuner på det område. Og det går jo slet ikke så ringe endda, siger Tage Odgaard Nielsen, formand for DI Thy/Mors, med henvisning til, at Thisted Kommune også går frem i undersøgelsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...