Thisted

Næsten 400.000 kr. til kampen mod kræft

Det store arrangement Stafet For Livet, som er blevet afholdt i Thisted for første gang, er slut nu, med et flot resultat på bundlinjen

19
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm

THISTED:24 timers stafet i gang og løb, i dagslys og nattemørke, og i skiftende sol, blæst og regn sluttede søndag middag. Teltene på græsplænen bag Thy Hallen kunne pakkes sammen, og resultatet gøres op. Knap 400.000 kroner blev det til, hvilket er langt over forventning.

Det var første gang, det storstilede arrangement til fordel for Kræftens Bekæmpelse blev afholdt i Thisted, så på forhånd havde arrangørerne ikke turdet håbe på så mange deltagere og så flot et resultat, som det rent faktisk endte med.

886 deltagere fordelt på 28 hold skiftedes i løbet af de 24 timer til at gå eller løbe enten den korte rute på 400 meter eller den lidt længere på to kilometer. 69 kræftramte fightere, iført gule t-shirts, gik forrest i den første runde lørdag.

De 28 hold havde hver især samlet penge ind fra sponsorer, og også på pladsen blev der rejst penge via auktioner, salg af mad og drikke og salg af lysposer.

Lysene blev tændt lørdag aften ved en stemningsfuld ceremoni, hvor der var lejlighed til at mindes de venner og familiemedlemmer, der ikke lever mere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.