Næsten fuld tillid til Rebild-direktør

Økonomiudvalget frikender direktør - systemet frikender sig selv, mener Rikke Karlsson (DF)

Asbjørn With
Borgmester Anny Winther og et flertal i økonomiudvalget har fortsat fuld tillid til direktør Flemming Hansen. Arkivfoto: Hans Christian Jacobsen
3. oktober 2012 11:28

REBILD: Et enigt økonomiudvalg i Rebild Kommune - med undtagelse af Oplandslistens Søren Søe-Larsen - har fortsat fuld tillid til direktør Flemming Hansen.

Det meddeler borgmester Anny Winther (V) efter et møde i udvalget i går.
- Vi har truffet vores afgørelse på baggrund af den klage, der forelå fra Rikke Karlsson, og et notat fra direktør Flemming Hansen, hvor han redegør for sit syn på sagen, siger Anny Winther.
Dermed afviser et stort flertal i økonomiudvalget den kritik, som medlem af sundhedsudvalget Rikke Karlsson (DF) har rejst mod direktøren, som hun har beskyldt for at lyve over for sundhedsudvalget og for at tilbageholde vigtig information i en sag om flytning af 16 handicappede beboere på to boformer i kommunen.

Overilet og forhastet

Rikke Karlsson kalder økonomiudvalgets afgørelse overilet og forhastet.

- Økonomiudvalgets afgørelse bekræfter desværre de overvejelser, som lå til grund for, at jeg gik ud med min kritik, før jeg gik til borgmesteren.
- Jeg kritiserer en direktør og mine politiske kolleger i et system, som nu har frikendt sig selv, siger Rikke Karlsson.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...