Fodbold

- Næsten uvirkeligt

Lynge Jakobsen strålede som en stolt pave i kongelogen på Riazor

Luton Shelton huskes i Manchester City for at sende klubben ud af FA Cuppen med en scoring for Sheffield United. Men generelt betrages AaB ikke som en trussel for City i aften.
Foto: Scanpix

Luton Shelton huskes i Manchester City for at sende klubben ud af FA Cuppen med en scoring for Sheffield United. Men generelt betrages AaB ikke som en trussel for City i aften. Foto: Scanpix

LA CORUÑA: Med avancementet til 1/8-finalen kunne AaB's sportsdirektør glæde sig over endnu et fornemt kapitel i klubbens europæiske eventyr. - Jeg savner næsten ord for at beskrive denne bedrift af spillere og trænere. Det er næsten uvirkeligt, og vi har nu lagt nye alen til vores europæiske succestogt, lød det fra Lynge Jakobsen lige efter slutfløjtet. Men trods den klare sammenlagt gevinst mod Deportivo kom der visse nervøse trækninger i AaB-lejren, da spanierne i aftes åbnede scoringen. - Måden, det skete på, kunne især bekymre, for det var et tilsyneladende ufarligt langskud, der blev rettet af. Men vores spillere er åbenbart gjort af specielt stof. De ignorer alle spøgelser, og det var høj klasse at svare igen med tre mål på fem minutter. - Nu venter så Manchester City, om dem må vi så prøve at overvinde. Chancerne vil jeg ikke udtale mig om lige nu. Lad os nu glæde os et par dage over denne triumf. Lynge Jakobsen udtrykte frygt for, at Michael Jakobsen får karantæne mod Manchester City, men ifølge NORDJYSKE's oplysninger falder hammeren først ved tre gule kort, og advarslen i aftes var kun Jakobsens anden i UEFA Cup. AaB'erne blev hyldet af 30 entusiastiske fans, der på imponerende støttede holdet, og nu ventes opbakningen at stige væsentligt i næste runde mod Manchester City. Allerede i dag åbner AaB Support Club for tilmeldinger til en endags chartertur fra Aalborg til Manchester, hvor første akt udspilles onsdag 12. marts - med returkamp på Energi Nord Arena enten 18. eller 19. marts. AaB's program i marts byder desuden på fire SAS Liga-kampe med forårspremiere på søndag ude mod Horsens.