Nani har lagt mærke til Danmarks nummer ni

Manchester Uniteds Nani kan ikke huske, hvad Michael Krohn-Dehli hedder, men han er alligevel imponeret.

Nani har lagt mærke til Danmarks nummer ni

Der er vel ikke noget at sige til, at Portugals Nani ikke helt har styr på spillerne i den danske superliga.

Manchester United-spilleren stod ganske vist over for Michael Krohn-Dehli i efterårets EM-kvalifikationskamp mod Danmark - hvor Brøndby-spilleren endda scorede - men navnet kan portugiseren ikke huske.

Det fremgår i hvert fald af det svar, han giver, da han bliver spurgt til danskernes præstation i den første EM-kamp mod Holland.

- Ham med nummer ni er en god spiller, men jeg kan ikke lige huske, hvad han hedder, lød det ifølge Ekstra Bladet fra Nani.

Den portugisiske kantspiller har også et godt øje til Nicklas Bendtner og forventer i onsdagens indbyrdes opgør at se et dansk hold, der spiller afventende i håbet om at klare uafgjort.

- Danmark er et intelligent mandskab. De vil ikke angribe os, men være afventende. Men de giver aldrig megen plads til modstanderne. Pladsen skal du kæmpe dig til mod et hold som Danmark, siger han.

Nani har været skadet i perioden op til EM, men bestod den fysiske test inden portugisernes møde inden kampen mod Tyskland i lørdags og forventes også at være klar mod Danmark.

/ritzau/