Napoli misser italiensk førsteplads før FCM-møde

Napoli brændte alle holdets chancer i søndagens nullert mod Genoa. På torsdag er FC Midtjylland modstanderen.

FC Midtjyllands kommende modstander i Europa League, Napoli, missede søndag chancen for at gå til tops i den italienske Serie A.

En sejr på udebane mod Genoa ville have sendt Gonzalo Higuain og holdkammeraterne op på førstepladsen, men favoritterne måtte nøjes med 0-0.

Napolitanerne var ellers mødt op i Genoa med fem sejre i træk i den bedste italienske fodboldrække, men gæsterne skød med løst krudt i søndagens udekamp.

Resultatet betyder, at syditalienerne holder fast i ligaens fjerdeplads med 22 point - to færre end topholdene Fiorentina og Inter.

På torsdag får Napoli besøg af det danske mesterhold FC Midtjylland, der for halvanden uge siden blev slået af italienerne i Herning.

1-4-nederlaget til Napoli satte gang i en negativ FCM-spiral, der efterfølgende har budt på to nederlag i Alka Superligaen og et pokalexit.

Midtjyderne har dog generelt gjort det fint i Europa League med sejre over Club Brugge og Legia Warszawa.

I den sene Serie A-kamp tog AC Milan tre point med hjem fra Rom, da milaneserne sejrede med 3-1 ude mod Lazio, som først mod slutningen fik reduceret.

Milan-træner Sinisa Mihajlovic spillede som aktiv hele seks år i Lazio, men der var ingen gaver fra serberen til sin gamle klub søndag.

Sejren betyder, at Milan hopper op på sjettepladsen i ligaen - lige foran Lazio.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.