Narkosag fra Slagelse vokser - yderligere fire anholdt

Tidligere på måneden fandt politiet 50 kilo amfetamin og et amfetaminlaboratorie. Nu er flere anholdt.

En omfattende narkosag fra Sydsjælland bliver ved med at vokse.

I løbet af de seneste dage har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt yderligere fire personer.

Samtidig har man beslaglagt 13 kilo amfetamin, syv kilo kokain, halvandet kilo hash og to skydevåben.

Dermed omhandler sagen nu over 100 kilo amfetamin, der på gadeplan menes at kunne indbringe omkring 10 millioner kroner.

- Med aktionerne over de seneste dage har vi tilvejebragt et ekstraordinært stort kvantum narkotika, der efter vores opfattelse ikke alene var beregnet for narkotikamarkedet i Slagelse og omegn, siger politikommissær Bent Ludvigsen i en pressemeddelelse.

Sagen startede 6. oktober 2016. Her gennemførte politiet en storstilet anholdelsesaktion på parkeringspladsen foran Bilka i Slagelse, hvor der blev beslaglagt 50 kilo amfetamin.

Efterfølgende fandt politiet frem til et amfetaminlaboratorie, hvor yderligere mindst 50 kilo amfetamin var ved at blive fremstillet.

Nogle dage senere fik sagen endnu en dimension, da politiet anholdt tre personer, der var i besiddelse af et skarpladt våben.

Trioen havde tilsyneladende planer om at få en bekendt ud i friheden. Denne bekendte var en af fire personer, der som de første blev fængslet i sagen 7. oktober.

Fredag fulgte så endnu en anholdelse af en 24-årig mand fra Slagelse, som lå inde med tre kilo amfetamin. Han blev sigtet for salg og videreformidling af i alt 53 kilo amfetamin og blev efterfølgende varetægtsfængslet.

Mandag fortsatte anholdelserne i og omkring Slagelse. Her beslaglagde politiet godt ti kilo amfetamin og syv kilo kokain, halvandet kilo hash og to skydevåben med ammunition.

I den forbindelse blev to mænd på 20 og 22 år lokalområdet tirsdag varetægtsfængslet til 23. november.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.