Narkosmugler dræbt af politiet i Aalbæk

En politibetjent og yderligere en person hårdt såret efter en gruppe formodede narkosmuglere søndag aften kom i skudveksling med politiet - politimand nu uden for livsfare - opdateret kl. 8.20

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBÆK:En person er søndag aften blevet dræbt i skudveksling med politiet i Aalbæk Havn. Samtidig meldes en politimand alvorligt såret. Han er dog uden for livsfare, oplyser vagtchefen for Nordjyllands Politi ved 8-tiden mandag morgen.

Skuddene blev affyret i forbindelse med, at en gruppe formodede narkosmuglere i en båd forsøgte at stikke af fra en anholdelsesgruppe fra politiet i Aalbæk Havn mellem Skagen og Frederikshavn.

Det skete kl. 21.10 søndag aften.

- Under flugten opstod der skudveksling mellem politiets anholdelsesgruppe og gerningsmændene, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- En gerningsmand blev dræbt og en gerningsmand såret. En politimand blev alvorligt såret. En tredje gerningsmand blev anholdt, står der videre i pressemeddelelsen.

Helikopter i aktion

Lokalt forlød det søndag aften, at politiet havde været flere gange på havnen i løbet søndagen, fortalte lokale til NORDJYSKEs udsendte.

Havnen blev spærret af søndag aften og bliver næppe åbnet igen før i løbet af mandag morgen. Der var stort rykind af udrykningskøretøjer - i første omgang politibiler, men senere ambulancer og lægebiler, fortæller NORDJYSKES udsendte på stedet.

En af forsvarets Merlinhelikoptere landede også på stranden i Aalbæk lige ved siden af den søndre mole til havnen - efter at have fløjet så lavt hen over byen, at flere indbyggere troede, at deres tag var ved at blæse af.

Aktionsstyrke i aktion

Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker nu sagen.

Der afholdes et pressemøde på Aalborg Politigård klokken 10 mandag formiddag, hvor der ventes at blive fremlagt flere oplysninger og detaljer om den voldsomme episode.

Politifolkene, som søndag aften var i skudveksling med de formodede narkosmuglere, bestod af mandskab fra både Nordjyllands Politi og politiets aktionsstyrke, der kom til stedet udstyret med deres sorte kommandohuer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.