Nasri ville tæve journalist

Den franske verdensstjerne tog ikke EM-farvellet med værdighed

Spanske tilhængere fejrer sejren over et fransk hold, som ikke tog nederlaget pænt.Foto: Scanpix

Spanske tilhængere fejrer sejren over et fransk hold, som ikke tog nederlaget pænt.Foto: Scanpix

GDANSK:- Vi kan ordne det udenfor! Frankrigs midtbanestjerne Samir Nasri gik verbalt til hårdt angreb på en journalist efter Frankrigs EM-udslagning i aftes.

Nasri nægtede at svare på journalistens spørgsmål og tilføjede derefter, at ”pressen altid forsøgte at finde noget lort at skrive om.”
Da journalisten sagde, at han alligevel ikke ville snakke med Nasri, kaldte Manchester City-spilleren journalisten for en række skældsord, heriblandt ”son of a bitch”, som på dansk betyder røvhul eller skiderik, ligesom han også råbte ”fuck dig”.
- Værsgo, nu kan du skrive, at jeg er blevet dårligt opdraget, sagde Nasri derefter, inden han forlod mixed zone-området.
På vejen ud nåede han dog lige at tilføje, at han gerne ville snakke med journalisten ”mand-til-mand” udenfor.
Det er ikke første gang, Nasri har taget bladet fra munden over for journalister. Efter Frankrigs åbningskamp mod England bad midtbanespilleren en journalist fra L’Equipe om at holde kæft foran rullende kameraer.
Flere af de franske spillere valgte også at forcere et hegn for at undgå at svare på spørgsmål efter 0-2-nederlaget til Spanien. Blandt andre Chelseas Florent Malouda.
Journalisterne blev også mødt af hidsige sikkerhedsvagter fra det franske landshold, som skubbede til de arbejdende i mixed-zone, skriver en engelsk udsendt journalist på sin twitter-profil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.