National golfhæder til lokalt talent

Puk Lyng Thomsen har fået 10.000 kroner af Golf Klub Danmark

Jens Ole Pedersen
Puk Lyng Thomsen fra Frederikshavn Golf Klub har fået tildelt 10.000 kroner af Golf Klub Danmark.Arkivfoto: Bent Bach
Frederikshavn 18. september 2015 14:58

FREDERIKSHAVN: Stortalentet fra Frederikshavn Golf Klub, 17-årige Puk Lyng Thomsen, har fået 10.000 kroner af Golf Klub Danmark, som i alt har uddelt 50.000 kroner til en række danske golftalenter, som i år har skabt flotte fra resultater på golfbaner verden over.

Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union kunne overrække herrelandsholdet 30.000 kr. og Caroline Nistrup fra Smørum Golfklub samt Puk Lyng Thomsen fra Frederikshavn Golf Klub hver 10.000 kr.

Herrelandsholdet vandt tidligere i år sølv ved de europæiske holdmesterskaber i Halmstad, Sverige.

- Det er et imponerende resultat, det danske herrelandshold har stået for i år. Sølvmedaljen er på alle måder en historisk bedrift, fortæller Morten Backhausen.

Damelegatet på 20.000 kroner deles i år imellem to spillere, som begge har opnået mange, internationale resultater.

- Vi har i år valgt at dele damelegatet mellem Caroline Nistrup og Puk Lyng Thomsen, som hver især har markeret sig i Europa og USA.

Den unge frederikshavner har opnået fornemme resultater i sæsonen som dansk mester i DM Slagspil i en alder af 17 år, bedste dansker til EM damer individuelt som nummer 24, Top 5 placeringer i Annika Europe International og German Girls, fører suverænt Titleist Dameranglisten og AON Juniorranglisten, bedste danske pige og 2. bedste dansker på WAGR som nummer 128.

De gode internationale resultater betød, at Puk selv kvalificerede sig til Junior Solheim Cup, der netop er blevet spillet, og om kort tid deltager hun i VM for piger i Canada.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...