Nattelivet på skoleskemaet

For anden fik eleverne på SOSU, gymnasiet, HHX og HTX i Thisted en forebyggelsesdag

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THY-HANNÆS:Trods pligten til at møde op til de forskellige selvvalgte workshops om råd og vejledning for unge og nattelivet, så var der generelt tilfredshed med, at muligheden var der.

Det er anden gang, at de tre uddannelsesinstitutioner EUC Nordvest, SOSU-skolen og Thisted Gymnasium & HF-Kursus arrangerer forebyggelsesdagen, og både tirsdag og onsdag var der så mulighed for at få en halv times fortælling med råd og vejledning om alt fra trafikale risici over afhængighed af stoffer til begyndersex.

Det sidste er en nyskabelse:

- Vi fornemmede, at der var flere af de unge, der gerne ville møde jævnaldrene, som kan fortælle om den virkelige verden og ikke den, som de møder på tv eller på internettet, fortæller en af arrangørerne, viceungdomsskoleleder Bent Oddershede fra Ungdomsskolen Thisted.

Selv om flere af de unge på den første af forebyggelsesdagene mente, at de havde hørt det hele før, så var de enige om, at generelt var det en god ide at bruge nogle timer på at få lidt mere at vide om forskellige emner.

Et emne, som fylder en del blandt de 16 til 18-årige, er brug og misbrug af diverse stoffer.

Her var der både en chance for at høre om mulighederne, hvis man er blevet afhængig, og så også den del der handler om, at det koster kassen, hvis man bliver taget med bare en smule amfetaminrester i en pose. Standardtaksten er 2000 kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden