Morsø

Natteravnene mangler frivillige

Manglen betyder, at de kun vil være at finde i nattelivet i Nykøbing om lørdagen

På grund af manglende frivillige vil der blive færre dage med Natteravnes gule jakker i nattelivet i Nykøbing. Privatfoto

På grund af manglende frivillige vil der blive færre dage med Natteravnes gule jakker i nattelivet i Nykøbing. Privatfoto

NYKØBING:Hvis du befinder dig i Nykøbings natteliv i de sene timer i weekenden, så har du måske mødt en flok Natteravne på tur.

Men det kniber alvorligt med at skaffe frivillige, og det får nu konsekvenser for, hvor ofte de vil være at finde i nattelivet.

- Vi er nede på omkring 12 frivillige, og da det er frivilligt, hvor ofte man vil gå, kan jeg, som det er nu, slet ikke få det til at gå op, hvis vi skal gå både fredag, lørdag og til de ekstra arrangementer, der nu er, fortæller Keld Kristensen, formand for Natteravnene i Nykøbing.

Han anslår, at antallet af frivillige er mere end halveret i forhold til, da der var flest.

- Så vi har simpelthen prioriteret meget kraftigt og sagt, at vi må gå ned på, at tage de lørdage vi kan, uddyber han.

Men selv med den prioritering kan planen ikke gå op.

- Jeg var ved at kigge på planen for juli, og der bliver der i hvert fald to aflyste lørdage. Vi ville jo ellers gerne være på gaden fredag og lørdag og til Skaldyrsfestival og de andre ting, som foregår i Nykøbing, men det er simpelthen ikke muligt, fortæller Keld Kristensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst